El curs escolar es reprendrà dilluns de forma presencial i mantenint protocols

Institut Font del Ferro de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Govern central i les comunitats autònomes han acordat mantenir la represa del curs escolar per aquest dilluns, 10 de gener, tal com estava previst. Es farà de manera presencial i mantenint els protocols vigents en matèria de salut, tot i que no es descarta revisar-los aviat si és necessari.

L’executiu central i els governs autonòmics han pres per unanimitat aquesta decisió, argumentant que la presencialitat és positiva pels alumnes i que amb uns alts nivells de vacunació i el respecte dels protocols, calia tornar a les aules.

D’aquesta manera, a les escoles, si un tutor o alumne és positiu de Covid-19, la resta de la classe haurà de fer una quarantena de set dies, si no ha passat la malaltia en els darrers sis mesos, així com fer-se una prova PCR.

Als instituts, els alumnes vacunats amb pauta completa o que hagin passat la Covid en l’últim mig any no han de fer quarantena, però sí un test d’antígens per descartar que siguin positius.  En el cas d’estudiants no vacunats, sí que cal fer una quarantena de set dies i fer-se una PCR.

Les mascaretes continuen essent obligatòries a classe, i en el cas dels infants només se la poden treure a l’hora del pati i si estan amb el seu grup bombolla.

Les escoles de Palafolls van acabar el primer trimestre amb una dotzena de grups confinats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics