Palafolls tanca l’any 2021 amb una pujada de l’atur, l’única a la nostra zona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les últimes dades de l’atur del 2021 publicades per l’Observatori de Treball de la Generalitat mostren un creixement de les dades a Palafolls.

Aquest passat desembre s’han registrat al nostre municipi 568 persones a l’atur, 25 més que el mes anterior, quan la desocupació havia reculat als nivells de finals d’estiu. A nivell interanual, però, la dada actual mostra una rebaixa de 140 persones respecte el desembre del 2020.

Tot i així, l’increment de Palafolls és una excepció, ja que les dades de l’atur del desembre a la resta de l’Alt Maresme mostren com ha disminuït. A Malgrat la desocupació ha baixat tímidament en 3 persones, situant el total en 1.104 veïns i veïnes sense feina, i a Calella es produeix una reducció similar, de dues persones, amb un total d’atur actual de 1.175 persones. A Pineda la xifra de desocupats ha baixat en 17 habitants, i ara el total és de 2.060 persones.

A Tordera la baixada de la desocupació ha estat més clara -20 persones menys respecte el novembre-, i ara registra 1.125 persones sense feina, i Santa Susanna acaba l’any amb 7 persones menys a l’atur, situant el total de la desocupació en 177 habitants. En el cas de Blanes, l’atur ha disminuït en aquest últim mes de l’any en 58 persones, amb un total actual de 2.690 veïns i veïnes de la ciutat en situació de recerca de feina.

En el global de la nostra comarca, la desocupació ha baixat en prop de 200 persones, i el Maresme ha tancat el 2021 amb 23.202 persones sense feina. La dada interanual mostra com l’atur s’ha reduït en 7.442 persones respecte les mateixes dates del 2020.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics