El nou Club Atletisme Palafolls s’estrena al Trofeu Promoció de Sabadell

Foto: Club Atletisme Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El 2022 ha suposat l’inici d’una nova etapa per l’esport palafollenc: ha nascut el Club Atletisme Palafolls, una nova entitat que ha començat a caminar amb l’estrena del nou any i que ho fa amb ganes de crear una bona base pel futur de la pràctica d’aquest esport.

Els i les atletes del nou club s’han estrenat en competició aquest cap de setmana a Sabadell, on s’hi disputava una nova jornada del Trofeu de Promoció, i on els esportistes palafollencs han fet bons papers.

Lara Liñares i Mar Páez, en categoria Sub 14 Femení, han aconseguit rebaixar les seves marques personals en el 60 metres tanques amb uns temps d’11,95 i 12,98 respectivament.

Per la seva banda, l’atleta Lucía Carretero, en categoria Sub 12 Femení, ha aconseguit fer un crono de 12,78 també en 60 metres tanques.

A la primera prova de l’any, Mar Páez va aconseguir també un sisè lloc a la prova de llançament de pes, amb una marca de 7,19, que li permet accedir a la final del Trofeu, prevista per les properes setmanes.

El nou Club Atletisme Palafolls, que s’estrenava en competició lluint una nova equipació inspirada amb els colors de la bandera de Palafolls, es marca com a objectius facilitar als seus atletes l’assoliment dels seus reptes, gaudint de l’atletisme amb una correcta línia pedagògica i esportiva i prioritzant a la formació de l’infant com a persona per davant del seu rendiment esportiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics