Inici d’any amb derrotes per l’Amateur i el Juvenil masculí de futbol, però amb victòria pel Cadet femení

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La represa de l’activitat futbolística pels equips palafollencs ha estat irregular. El primer equip del CD Palafolls jugava ahir diumenge contra l’Athletic Club Riells. Els palafollencs van encetar el marcador del partit només 3 minuts després d’iniciar el partit amb un gol d’Eric Gelmà, però poc després els locals van aconseguir empatar. A la segona meitat del partit, el Riells va acabar de sentenciar el partit amb dos gols més que establirien el 3 a 1 definitiu. Amb aquest resultat, l’Amateur és 9è a la classificació de Quarta Catalana amb 15 punts.

Per la seva banda, derrota de l’equip Juvenil masculí a casa contra el CE La Batllòria per 0 a 1 aquets dissabte. L’equip continua enclavat al fons de la lliga.

El bon paper en aquesta inici d’any el va marcar l’equip Cadet femení, que va golejar el Palafrugell a domicili per 1 a 5, amb gols de Garcia, Miralles i Riquelme. Amb aquest resultat, les palafollenques són sisenes de la lliga amb 19 punts, els mateixos que el cinquè classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics