L’Ajuntament de Palafolls lamenta que no es comuniqués prèviament el tancament del CAP aquest divendres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El CAP de Palafolls va romandre tancat a la ciutadania aquest divendres. Segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens gestor del CAP palafollenc, el centre no va obrir les seves portes perquè es tractava d’un dia de tancament d’empresa acordat, igualment com succeeix en altres moments de l’any, i que també va afectar a la resta de centres de la corporació.

La notícia del tancament, però, va agafar per sorpresa a l’Ajuntament de Palafolls, des d’on s’ha lamentat que no es comuniqués amb previsió aquest tancament. En aquest sentit Sònia González, regidora de Salut del consistori, entén que la corporació sanitària va acordar el dia festiu sense poder saber si la situació de la pandèmia empitjoraria, però lamenta que aquest cop no s’hagi avisat amb antelació sobre aquest festiu per poder donar-ho a conèixer a la ciutadania.

Aquesta qüestió, que ha generat malestar a l’Ajuntament de Palafolls, es posarà damunt la taula a la reunió que, aquest proper divendres, mantindran l’ens municipal i la pròpia Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

No és la primera vegada que el consistori palafollenc es mostra molest per aquest fet. Ja en anys anterior, l’ens local havia manifestat el seu malestar per altres dies festius que no s’havien comunicat amb anterioritat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics