El cicle Cantautors de la Barretina Sona s’ajorna fins al març

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Barretina Sona d’enguany no començarà fins el mes de març. El programa d’actuacions musicals havia de començar ja la setmana passada, amb un primer concert de Pau Riba, però va haver d’ajornar-se per la detecció de diversos positius a l’equip de l’artista. Ara, però, l’associació de la Barretina Vermella ha decidit ajornar la resta de concerts que havien de seguir, avui mateix, i que havien de completar el primer cicle de la Barretina Sona, el de Cantautors.

D’aquesta manera, segons ha informat l’entitat, totes les actuacions d’aquest primer cicle queden ajornades fins al mes de març. La Barretina Vermella afirma que la decisió es pren “a causa de l’increment de contagis per Covid19 i buscant la màxima seguretat de públic i músics”.

El concert de Pau Riba es farà el dia 5 de març; Depop actuarà el 12 de març; el torn de Joan Colomo serà la setmana següent, el 19 de març, mentre que Cesk Freixas tancarà aquest primer cicle l’últim cap de setmana, amb una actuació el dia 26 de març. Tots els concerts es faran a dos quarts de 9 del vespre.

D’altra banda, l’entitat organitzadora informa que els cicles de Músiques del món i Jazz, així com l’actuació del grup Sr. Peix, mantenen el calendari previst.

Les persones que tinguin entrades pels concerts ajornats i que no puguin assistir a la nova data se’ls retornaran els diners.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics