L’Associació de Veïns Palafolls Centre fa balanç després d’un any d’activitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En l´últim any i mig Palafolls ha viscut el ressorgiment de diverses entitats veïnals, com són la de Sant Lluís, la del barri de Santa Maria o la de Palafolls Centre. En aquest últim cas, l’entitat que aglutina els residents de la part més cèntrica del municipi ha volgut fer un resum del que ha estat el primer any d’activitat de la nova entitat.

La junta de l’Associació de Veïns Palafolls Centre ha agraït l’acollida que ha tingut l’entitat per part dels residents de la zona, i destaquen que al llarg d’aquest any s’hi ha sumat prop d’un centenar de socis.

L’entitat destaca que, durant el 2021, ha particioat en diversos reunions amb el consistori i altres entitats per sumar esforços, així com amb partits polítics palafollencs per donar a conèixer les necessitats i mancances del centre de Palafolls. Destaquen també les protestes pel tancament de la piscina municipal, aquest passat estiu, així com la participació a la Fira d’Entitats i la impulsió de la campanya “Cap infant sense joguina”. En aquest cas, des de l’entitat veïnal agraeixen la participació de la ciutadania en la campanya, així com la col·laboració d’El Cafè de Palafolls.

D’altra banda, l’Associació de Veïns Palafolls Centre també lamenta que durant aquest any han plantejat diferents accions que no s’han pogut dur a terme “per falta d’autorització”, i posen com a exemple la participació a la Festa Major amb un stand, o l’organització d’un esdeveniment amb la participació de diversos vehicles d’emergències i cossos de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics