URGENT

Palafolls supera els 250 contagis setmanals

Compartiu aquesta història

La passada setmana es van reportar 252 contagis nous de coronavirus, el que suposa un nou record de positius setmanals al nostre municipi, trencant amb escreix el màxim registrat abans d’aquesta 6a onada, que es va donar a l’estiu passat amb 87 casos reportats a la setmana.

De fet aquests 252 casos de la setmana passada suposen els mateixos detectats en els 6 primers mesos de l’any passat.

Uns contagis desfermats arreu i que ja provoquen el tancament d’alguns serveis con la llar d’infants o la pròpia Ràdio Palafolls, que han patit l’embat de la pandèmia.

Destaca dimecres passat, quan es va reportar més de 60 contagis en un dia.

Des de principis de desembre, quan la corba va començar a pujar per la 6a onada, s’han contagiat més de 700 palafollencs, el que suposa prop d’un 7% dels veïns positius només en les últimes setmanes.

Les xifres estan desbocades arreu.  A Malgrat ja s’acosten als 500 contagis setmanals, passant dels 373 als 478 en una setmana.  En canvi a Tordera l’augment és més moderat i passa dels 360 als 385 aquesta passada setmana

Si ens fixem ara amb Santa Susanna, on la tònica habitual a la tardor era d’un o dos contagis setmanals, en l’última setmana s’han reportat 83 contagis positius de covid19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics