La costa de l’Alt Maresme i de la Selva es promociona a Fitur

Fitur, a la Feria de Madrid
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins aquest diumenge està en marxa a Madrid la fira de turisme més important del país; Fitur.

Es tracta d’un aparador enfocat en els primers dies a les agències i als touroperadors, però també al públic en general durant aquest proper cap de setmana.

Els municipis turístics més propers han volgut aprofitar aquest aparador per donar a conèixer els seus atractius.

Així dins l’estand general de promoció turística de Catalunya hi podem trobar un espai de la Diputació de Barcelona en el que hi ha presència de Malgrat, Santa Susanna, Pineda o Calella entre d’altres.

Per la seva banda també hi participa el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona juntament amb municipis com Blanes i Lloret.

La nostra és una de les zones turístiques més importants de Catalunya i, a través de la Diputació o el Patronat de Turisme, es pot promocionar a Fitur, una de les cites més importants del sector turístic que reuneix institucions, tour operadors, hotels, agències i experts.

Les projeccions d’una possible reactivació del turisme aquest estiu, gràcies a una millora de la situació pandèmica, fan que els municipis costaners del nostre voltant, que concentren un gran nombre de llits i d’oferta turística, desembarquin aquests dies a Madrid per presentar els seus atractius i atreure visitants per aquesta propera temporada turística.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics