Palafolls prepara un curs gratuït de socorrisme aquàtic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat la posada en marxa d’una nova proposta formativa. Es tracta d’un curs de socorrisme aquàtic que començarà a fer-se aquest proper mes de febrer, i que vol dotar als seus participants de la titulació necessària per exercir de socorrista en piscines o parcs aquàtics.

El curs és gratuït, ja que està subvencionat, i es durà a terme al local jove Can Batlle i a la piscina de Tordera. Els participants han de ser majors d’edat i estar inscrits al SOC com a demandants de feina o bé estar inclosos al programa Garantia Juvenil.

La intenció de fer el curs aquest febrer és, segons el consistori, capacitar els alumnes  perquè obtinguin el títol abans de la propera temporada d’estiu, i que ja puguin treballar en l’àmbit del socorrisme. En aquest sentit, el consistori recorda que els participants que superin la formació quedaran inclosos al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya, el ROPEC, on s’agrupen els professionals habilitats per realitzar feines a l’entorn de l’esport.

La formació s’obre a una quinzena de participants, que hauran de superar una entrevista i una prova a la piscina.

L’Ajuntament de Palafolls informa que el Servei d’Ocupació del consistori ha contactat amb col·lectius que poden estar interessats en la formació.

Per a més informació i inscripcions al curs cal entrar al web www.socorrismeaquatic.com/pre-inscripcio, o bé trucar al telèfon 672 371 690.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics