La Marató de l’Estalvi Energètic de Malgrat se celebra enguany a tots els centres educatius de la vila

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les escoles Mare de Déu de Montserrat, Marià Cubí, Fonlladosa, Vedruna i Maristes Chanel, així com l’Institut Ramon Turró i Darder, participaran enguany de la setena edició de la Marató de l’Estalvi Energètic de Malgrat. Tal com recorda l’ajuntament, és la primera vegada que tots els centres escolars del municipi participen en aquesta iniciativa en aquest curs escolar, durant el qual l’alumnat treballarà a classe la qualitat de l’aire i la lluita contra el canvi climàtic. El municipi de Malgrat hi participa des de ja fa 6 edicions.

Es tracta d’una campanya per sensibilitzar i conscienciar sobre les bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia, i destina l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica o a accions de mitigació o adaptació a l’emergència climàtica. 

Entre els objectius de la Marató de l’Estalvi Energètic, el consistori malgratenc destaca fomentar l’ús eficient de l’energia als edificis i equipaments, sensibilitzar sobre l’emergència climàtica, estalviar en els consums dels diferents subministraments, informar i conscienciar sobre la transició energètica, sensibilitzar i informar sobre l’adaptació davant nous escenaris, així com conscienciar sobre la pobresa energètica.

La marató s’iniciarà just d’aquí a una setmana, el 4 de febrer, i s’allargarà un mes, fins al 4 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics