URGENT

S’afegeixen noves comissions al Consell de Cultura de Malgrat

Compartiu aquesta història

El Consell sectorial de Cultura de Malgrat es va reunir la setmana passada per aprovar la creació de quatre noves comissions de treball en el seu si. Es tracta de la de patrimoni i història local, la de llengua i literatura, l’artística i la de revisió del Pla d’Acció Cultural.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat, les comissions de treball tenen per objectiu l’elaboració, preparació o el seguiment de temes específics perquè siguin sotmesos a la consideració del plenari del Consell sectorial de Cultura sobre alguna qüestió concreta o organització d’algun esdeveniment. El Consell de Cultura determina la creació, composició, contingut i duració de les comissions, les quals poden estar formades, també, per persones especialistes o expertes, a banda de membres del mateix Consell.

Durant la reunió de creació de les quatre noves comissions es va presentar també la comissió de Festes Populars i Tradicionals, creada fa dos mesos amb l’objectiu d’organitzar i recuperar festes populars i tradicionals de petit format.

El Consell de Cultura de Malgrat va constituir-se aquesta passada tardor amb l’objectiu d’ajudar a fer la diagnosi del sector de la cultura al municipi, així com fer propostes de futur i fer un seguiment de les polítiques culturals. Hi formen part una dotzena d’entitats locals, així com representants de cada partit amb secció local al poble -també els que no tenen representació al consistori-  i cinc persones més escollides aleatòriament del Registre Ciutadà. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics