URGENT

La deixalleria de Can Patalina habilita un nou servei de recollida d’agulles i xeringues

Compartiu aquesta història

La deixalleria mancomunada de Can Patalina, a Malgrat de Mar, ha activat un nou servei per la recollida d’agulles, xeringues i objectes punxants d’origen domèstic o bé de farmàcies i establiments d’acupuntura o tatuatges.

La deixalleria, que entre altres dona servei a la població de Palafolls, ha habilitat uns contenidors específics per recollir aquest tipus de residus. Segons informa l’Ajuntament de Malgrat de Mar, els objectes punxants s’han de dipositar en un recipient rígid i estanc, de plàstic, tancat hermèticament, i preferentment, en ampolles de plàstic d’1,5 litres. Quan estiguin plenes, es poden dur a la deixalleria i dipositar-les als nous contenidors homologats per la recollida d’aquest tipus d’escombraries.

El consistori malgratenc recorda que, fins ara, no existia una xarxa específica per recollir aquests residus, i això en complicava la seva gestió, pel fet de tractar-se de deixalles que poden comportar riscos per la salut. Ara, des del centre seran transportats per empreses autoritzades i tractats posteriorment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics