Blanes i Lloret presenten avui el seu Pla d’Ordenació Forestal Municipal

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Teatre de Blanes acull aquest vespre la presentació del Pla d’Ordenació Forestal Municipal Blanes-Lloret, un projecte que s’ha treballat conjuntament entre els dos municipis i del qual ja s’ha enllestit la fase de redacció.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, amb aquesta fase ja enllestida s’han incorporat diversos aspectes, com l’aprofitament de biomassa forestal, l’adaptació al canvi climàtic, la prevenció d’incendis forestals i la regulació d’usos dels entorns forestals.

Els consistoris de Blanes i Lloret consideren que calia anar de la mà a l’hora d’encarar aquest àmbit, i que cal afrontar de forma activa des de l’administració la dinamització de la gestió forestal, tant en terrenys públics com privats. Tot plegat es considera clau per adaptar-se al canvi climàtic i a la prevenció d’incendis forestals.

Per la presentació d’avui, que es fa a les 20h al Teatre de Blanes, s’ha convocat als propietaris de terrenys en zona forestal de Blanes, i hi assistiran l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Marina Vall-llosada. Per assistir cal reservar prèviament trucant al 608 662 908 o bé reservar plaça a través del web www.entrapolis.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics