URGENT

El jovent palafollenc impulsa un Carnaval Jove al centre del municipi

Compartiu aquesta història

La pandèmia encara obliga a aplicar restriccions en l’àmbit cultural. De fet, arran de les mesures anti-Covid Palafolls encara no celebrarà enguany la tradicional Rua de Carnestoltes.

Malgrat tot, la inquietud dels més joves del municipi per mantenir viva la flama de Carnaval ha fet que s’hagin organitzat i hagin impulsat, amb el suport de Can Batlle, un Carnaval Jove. La proposta tindrà lloc el divendres 25 de febrer al Fòrum Palatiolo.

N’ha parlat Marta Martí, dinamitzadora juvenil del local jove Can Batlle.

El Carnaval Jove arrencarà a les 5 de la tarda amb una ballada popular dirigida des d’un escenari, i des d’on s’animarà a la participació de tothom amb coreografies aptes per totes les habilitats.

Seguidament es farà un Passi de Disfresses que servirà per escollir el Rei i la Reina Carnestoltes. La proposta està oberta tant de forma individual com col·lectiva, i es valorarà l’artesania de la disfressa , l’actitud a l’escenari i el conjunt de grup -en cas de sigui un grup de participants.

Per participar al Passi de Disfresses del Carnaval Jove de Palafolls cal cursar almenys 1r d’ESO i també fer una inscripció prèvia, contactant amb Can Batlle a través de WhatsApp o Instagram.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics