La Trail Senyor del Castell torna el 17 d’abril

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de la llarga espera per culpa de la pandèmia, la curs Trail Senyor del Castell tornarà a celebrar-se a Palafolls aquesta primavera. Tal com ha anunciat el Safir Team, organitzador de la prova conjuntament amb Lasttiming, serà el tercer cap de setmana del mes d’abril, concretament el diumenge 17.

La cursa obrirà la modalitat de Trail, de 13 quilòmetres, i una de marxa de 7 quilòmetres; totes dues, segons els organitzadors, són aptes per a tots els públics. La Trail Senyor del Castell tornarà a tenir els entorns del Castell de Palafolls com a escenari de la cursa.

Segons han informat els seus impulsors, aquesta mateixa setmana s’obriran inscripcions.

La Trail Senyor del Castell va celebrar-se amb format virtual adaptat a la pandèmia el passat estiu, i l’última edició amb format habitual havia de celebrar-se just el dia en què van iniciar-se les restriccions de la Covid-19, el març del 2020. Des de llavors, però, el Safir Team ha continuat treballant amb la meta de reprendre l’organització de la prova, que aquest abril tornarà a omplir de corredors els voltants de la muntanya del Castell de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics