El ple de Malgrat recupera demà la presencialitat

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebrarà demà dijous la sessió ordinària del ple municipal corresponent al mes de febrer. Ho farà recuperant, de nou, el format presencial, tot i que es farà sense públic assistent.

El ple inclou un total de 7 punts a l’ordre del dia, i després de la lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior posarà damunt la taula una qüestió urbanística. Es tracta de l’inici dels treballs de modificació del POUM vigent en l’àmbit del front de llevant de l’avniguda Riera de Sant Genís de Palafolls, entre els carrers Fonlladosa i Passada. Segons el consistori, això es fa per modificar l’alineació de vial prevista actualment per “adequar-la a la urbanització executada en aquest tram de la riera i suspendre l’atorgament de llicències”.

El tercer punt del ple debatrà  d’adjudicació de les parades del Mercat Municipal sol·licitades i iniciar la licitació de les que no s’han adjudicat, i seguidament es posarà damunt la taula el nomenament de representants en òrgans i organismes amb representació municipal.

El ple també donarà compte d’un informe d’intervenció sobre mesures de lluita contra la morositat, i seguirà amb diverses resolucions dictades per l’Alcaldia.

La sessió plenària de Malgrat d’aquest febrer s’iniciarà a les 7 de la tarda i acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. Les persones que vulguin fer arribar preguntes al ple poden enviar un correu electrònic a l’adreça participacio@ajmalgrat.cat; hi ha temps fins demà a les 14h.

La sessió es podrà seguir en directe a través dels perfils de YouTube i Twitter de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics