El Geriàtric de Palafolls aplaudeix les obres de millora de l’accés al centre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal i com ja us explicàvem aquest dilluns, s’han donat per finalitzades les obres per millorar l’accés al geriàtric de Palafolls. S’ha construït una nova vorera i s’ha habilitat una rampa i una escala per salvar el desnivell entre el pas de vianants i l’aparcament ubicat just al davant, a la Figuerassa.

Eva Àlvarez, treballadora social i coordinadora del geriàtric, ha aplaudit la mesura que s’hi ha realitzat.

Eva Àlvarez ha recordat que que aquesta és una actuació llargament demandada des del geriàtric, així com pels familiars dels usuaris del centre.

Les obres de millora de l’accés al geriàtric de Palafolls se sumen a les efectuades l’any passat per la Diputació de Barcelona a la carretera. Recordem que es va pintar un pas de vianants i es va col·locar un semàfor per regular el pas de les persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics