Dos detinguts i 3.500 plantes de marihuana comissades a Ciutat Jardí

Les plantes comissades a Ciutat Jardí
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Set individus en total  han estat detinguts, quatre dels quals han anat a parar a la garjola per ordre del jutge després de ser detinguts per la policia en el marc d’una operació contra el cultiu i tràfic de marihuana en diferents municipis, entre ells Blanes, Malgrat, Lloret, Tordera i Palafolls.

Al nostre municipi s’han detingut 2 persones  en una casa del carrer Arbres de la urbanització de Ciutat Jardí i s’han comissat 3500 planes de marihuana, de les prop de 19.000 que s’han intervingut en tota l’operació.

Segons la policia, els delinqüents formaven part d’una organització criminal amb arrels albaneses. Els individus cultivaven la marihuana a diferents punts de Catalunya, entre ells Palafolls, i posteriorment la distribuïen a tot Europa.

La investigació neix el passat mes de setembre quan la policia va detectar una macroplantació d’unes 14.000 plantes en un bosc de Tordera. A partir d’aquí es va estirar del fil fins que el passat 1 de febrer i simultàniament es van fer diferents registres, com el de Palafolls.

L’operatiu també ha permès descobrir que els detinguts s’han vist involucrats en robatoris de drogues a d’altres bandes amb qui rivalitzaven pel tràfic.

Durant l’actuació també s’han confiscat 28 quilos d’altres tipus de drogues, 1.200 euros en efectiu i material per a la seva distribució. A tot això, cal sumar-hi la quantitat de 100.000 euros per frau de fluid elèctric.

La policia no descarta dur a terme més detencions relacionades amb els fets al llarg dels pròxims dies i s’ha apuntat que la investigació continua oberta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics