Posen a prova nous fanals a l’avinguda Costa Brava

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Uns fanals nous presideixen l’avinguda Costa Brava del municipi. Es tracta d’uns aparells que s’han col·locat a modus de prova i que estan destinats a augmentar tant la il·luminació com la intensitat de la llum en aquesta zona de la població.

De moment, d’aquests fanals se n’han posat dos. Segons s’ha indicat des del consistori, l’actuació de caràcter provisional, servirà per comprovar “el rendiment, l’eficiència i l’estètica” dels nous elements i en cas que es valori positivament, es podrien posar més elements iguals en aquesta via.

Antics fanals a l’av Costa Brava

Al llarg d’aquests dies, però, ja s’han pogut sentir les primeres veus crítiques amb l’acció. Veïns del municipi han expressat que la ubicació d’ambdós fanals, que es troben en el mateix punt dels que s’han retirat, dificulta el correcte pas de les persones per la vorera. En concret, d’aquells vianants que hi transiten amb cotxet de nadons o cadira de rodes.

L’actuació es va dur a terme la setmana passada i està emmarcada dins el Pla de Millora de l’Enllumenat de Palafolls. En aquest sentit, afegir que el consistori preveu actuar pròximament en l’estudi i millora de l’enllumenat dels carrers de Baix, del Mig i Francesc Macià. Els darrers anys s’han fet canvis en el sistema de l’enllumenat en els barris Sant Lluís i Santa Maria, així com en alguns carrers de la urbanització Ciutat Jardí on ja compten amb il·luminació led.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics