El ple modificarà el ROM i explicarà l’autorització de l’escola de música

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous dia 17 de febrer hi ha nova sessió plenària al consistori. S’hi tractaran 13 punts. El ple serà presencial i s’emetrà en directe per aquesta casa, Ràdio Palafolls. Recordem que la darrera sessió, la del mes de desembre, es va fer telemàticament degut al protocol establert amb motiu de la sisena onada de covid.

Precisament, un dels punts que permetrà el debat polític serà la modificació del Reglament Orgànic Municipal i que ha de reconèixer i establir els motius pels quals es podran fer plens o juntes de govern de forma telemàtica. Recordem que el ROM és l’eina administrativa que regula el funcionament intern de l’Ajuntament.

Al llarg de la sessió també es tractarà l’aprovació del conveni amb la Generalitat i del projecte educatiu de l’Escola de Música i Dansa, que fins fa poc no estava homologada. Una homologació aconseguida recentment després de l’adequació de les seves instal·lacions i del professorat del servei.

Segons explica David Martínez, director de l’Escola de Música de Palafolls, aquesta autorització permetrà una nova via de finançament pel centre.

Aquesta homologació també ajudarà a reagrupar i redefinir els projectes comunitaris que ofereix el centre com la Cobla, la coral o la banda municipal.

Un altre dels punts inclosos a l’ordre del dia és l’aprovació del mapa del soroll i la proposta de mapa de capacitat acústica de Palafolls.

Al tram final de la sessió, abans dels precs i preguntes de regidors i assistents, es tractarà una moció sobre la commemoració del Dia Internacional de les Dones que tindrà lloc el dia 8 de març.

El ple començarà a les set de la tarda. Es farà al lloc habitual, la sala de plens i serà retransmès en directe per la ràdio a través del 107.7 de la freqüència modulada. També el podreu seguir en vídeo al nostre perfil de facebook.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics