Finalitza el termini de licitació de les obres de la piscina

Piscina municipal de Palafolls (Ajuntament de Palafolls)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot just aquest dijous s’ha donat per finalitzat el termini per presentar-se al procés de licitació de les obres de millora de la piscina municipal, que es va endegar el passat dia 10 de febrer i la seva durada ha estat de dues setmanes. Ara, doncs, està per veure quantes empreses finalment s’hi han presentat i quina d’elles serà la que opti a fer les obres de rehabilitació de l’equipament. Això se sabrà un cop es formalitzi l’obertura dels sobres amb la informació presentada per l’empresa o empreses interessades.

Recordem que és la segona vegada que el govern local posa en marxa aquest procés de licitació, ja que en la primera ocasió l’empresa que s’hi va presentar no va aportar tota la documentació requerida prèvia a l’adjudicació.

A diferència de la primera oferta, en aquesta darrera el consistori palafollenc ha detallat que “els treballs de reforma hauran de començar a principis del pròxim mes de març, i que s’hauran d’enllestir a mitjans de juny; un compromís que el consistori veu necessari després que hagi passat un temps que no estava previst en el procés de reforma de la piscina”.

El que no canvia és el preu que costaran els treballs, que gira  a l’entorn els 400.000 euros. Les obres previstes inclouen la reforma de la piscina gran, on s’hi faria un nou vas per rebaixar-ne la fondaria i millorar la seva impermeabilitat. També es farien treballs de reforma a la pìscina petita, que tindrà una zona on els banyistes hi podran accedir de manera gradual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics