URGENT

Una desena de cirurgies a Palafolls per a esterilitzar la mascota

Compartiu aquesta història

A principis d’aquest mes de febrer es va iniciar la campanya d’esterilització i identificació dels animals de companyia. Des de l’entitat impulsora, parlen de diversos motius i objectius per dur-la a terme. D’entre quals destaquen aquells que aporten no només beneficis per a les persones sinó principalment per als mateixos animals. En aquest sentit, les mascotes “gaudiran d’una millor salut física i psicològica”, s’ajudarà a “mantenir el control de la població”, sobretot de gats, i a “disminuir l’entrada d’animals als refugis i centres d’acollida”.

Segons ha explicat Mònica Torrens, responsable del Centre d’Atenció Veterinària de Palafolls, l’únic requisit indispensable per poder accedir al tractament i beneficiar-se d’un preu molt més econòmic del que és habitual per al propietari és que l’animal -ja sigui gos, gat o fura- estigui degudament identificat. La campanya incideix en el fet que la cirurgía que se’ls practica als animals de companyia no els comporta cap tipus de risc, tal i com ha assegurat Torrens.

Fins el dia d’avui, s’ha subratllat des del centre veterinari, a Palafolls s’ha practicat una desena de cirurgíes. Una xifra que s’ha qualificat de molt positiva. Al llarg de les pròximes setmanes esperen, però, poder augmentar aquest nombre d’intervencions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics