URGENT

L’Ajuntament treballa perquè el casal d’avis torni a tenir bar abans de l’estiu

Compartiu aquesta història

En el decurs de la festa del Dijous Llarder, Francesc Alemany ha assegurat als usuaris del casal d’avis del centre de Palafolls que el govern està treballant per tal que a l’estiu ja hi hagi un nou concessionari al bar de l’equipament

A principis d’any  va renunciar la darrera persona que s’ha fet  càrrec de la concessió d’aquest bar, deixant sense servei als usuaris habituals d’entre setmana i també els qui participen al ball del diumenge.

Aquesta renuncia obliga al consistori ha engegar un nou procés de licitació per trobar un nou concessionari que s’encarregui del servei.

Durant una intervenció a la celebració dels socis del dijous llarder, l’alcalde va assegurar que aquesta setmana es reuniran amb els responsables de l’associació de jubilats per acabar de lligar els detalls del plec de clàusules per tal d’evitar conflictes i conciliar les obligacions del nou concessionari i de l’Associació.

Un cop redactades les clàusules, es posarà a licitació per tal que qui vulgui pugui presentar la seva proposta per gestionar aquest bar

Es dona el cas que en els últims anys, el bar del Casal ha tingut diferents concessionaris, fins a 5 en els últims 10 anys, alguns dels quals han renunciat abans d’hora del seu contracte amb l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Palafolls també té pendent reobrir el bar municipal de l’Antic Sindicat de Sant Genís. El consistori va rescindir el contracte a l’últim concessionari, ja fa més tres anys, i, tot i haver fet un nou procés de concessió, encara no ha reobert el bar ja que l’equipament necessita una reforma important.

Altres bars de titularitat municipal han tancat definitivament com el bar del casal de l’avi de Sant Lluís o el del Can Batlle. Tots dos van tancar fa temps sense previsió per a tornin a obrir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics