Veïns de Sant Lluís, molestos pels talls d’aigua

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat divendres, el barri San Lluís de Palafolls ha hagut de suportar novament els inconvenients d’un tall en el subministrament d’aigua potable. En aquesta ocasió, el servei ha estat interromput gairebé deu hores arran d’una avaria a la canonada d’impulsió que porta l’aigua fins als abonats del barri.

Aigües de Barcelona comunicava la incidència de bon matí, assegurant que l’avaria estaria solucionada cap a les 2 del migdia. Tot i el treball dels operaris d’AGBAR a la canonada afectada, a tocar dels semàfors de Palafolls, el servei no es va poder restablir fins a quarts de 7 de la tarda, més de 10 hores després del tall.

A l’octubre, unes obres de manteniment programades es van allargar molt més del previst. Havien de fer-se de 7 de la tarda a 6 del matí, però el servei va estar interromput prop de 24h.

Per tot plegat els veïns del barri Sant Lluís han evidenciat a través de les xarxes estar  tips de suportar aquests talls en el subministrament de l’aigua i demanen solucions.

Agbar explica a RP que cap al migdia ja estava reparada la incidència, però que en tornar a connectar l’aigua es va detectar una nova incidència que va obligar de nou a tallar el subministrament a Sant Lluís mentre es reparava la camisa  que protegeix la  canonada. Tot plegat sumat a que la incidència es va donar en un punt complicat de la xarxa, prop de la carretera d’accés a la Costa Brava, va dificultar la reparació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics