URGENT

Reobre el Respir després de tancar per contagis de covid

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns, el centre d’atenció a les persones grans ha reobert les seves portes després que hagi tancat durant tota una setmana degut a la desena de contagis per covid que s’hi va detectar. 

Entre els afectats, hi havia tant usuaris com professionals del centre, que al llarg d’aquests dies han estat aïllats tal i com estableix el protocol sanitari decretat des de la Generalitat. Per evitar una possible expansió el virus es va decidir tancar el centre, per recomanació de la Generalitat, i divendres es va fer un cribratge a tots els usuaris i als professionals per tal de reobrir el servei avui dilluns.

Unes proves que es van fer a Malgrat, ja que el CAP de Palafolls estava tancat.

Finalment avui ja ha reobert el Respir amb normalitat. Ho explica Liliana Ayné, coordinadora del servei.

Tot i el tancament temporal, des del centre d’atenció s’ha anat fent seguiment dels avis reclosos a casa seva per conèixer quines eren les seves necessitats i donar-los resposta en cas que així fos. En la majoria de casos, les persones contagiades han passat la malaltia de forma assimptomàtica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics