Malgrat de Mar enllesteix un “bike park”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A la localitat veïna s’hi ha fet construir un circuit per a bicicletes. La iniciativa parteix d’una demanda de l’entitat esportiva local MRT Cycling Club Malgrat, que té previst fer servir l’espai per a activitats relacionades amb la seva escola de ciclisme. El circuit, però, segons s’ha assegurat des del consistori malgratenc, també el podran usar aquells que ho desitgin. És a dir, “restarà obert a la ciutadania”.

Des de l’associació esportiva malgratenca s’ha valorat positivament el projecte. El president de l’entitat esportiva, Albert Brunet, també ha assenyalat la importància de l’obertura al públic en general d’aquesta pista.

Els treballs per condicionar el terreny d’aquest “bike park” es van adjudicar a principis d’any a “una empresa especialitzada en aquest pràctica esportiva” per un valor de poc més de 5.000 euros.

El circuit es troba ubicat entre el camp municipal de futbol i la pista polivalent i consta d’un circuit amb relleus, obstacles i monticles. Es dona el cas, que es troba enmig d’uns terrenys on el Pla d’Ordenació Urbanística de Malgrat de Mar hi ha planificat que s’hi prollongui un carrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics