Palafolls, un poble solidari

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de Palafolls s’ha posat en marxa una campanya de recollida de material per ajudar les persones que es troben enmig del conflicte bèl·lic que ha esclatat entre Rússia i Ucraïna. Dissortadament, com és habitual, la població civil és qui més pateix les conseqüències d’una guerra. Però també des de la mateixa societat és des d’on sorgeixen les primeres mostres de solidaritat, com és el cas d’aquesta iniciativa local.

La campanya consisteix bàsicament en fer una crida a totes les veïnes i veïns de Palafolls perquè aportin roba de totes les talles -per adults i per a nens-, diferents tipus de material sanitari com per exemple guants i medicaments bàsics. També es demana l’aportació d’aliments de fàcil conservació i que no estiguin envasats en vidre.

La llista de material la podeu trobar de manera completa al web de Ràdio Palafolls.

La regidora Susanna Pla, que és qui coordina la iniciativa a nivell municipal, ha explicat quin és l’estat actual de la mateixa poques hores després que s’hagi posat en marxa.

Susanna Pla ha recordat els motius i objectiu de la posada en marxa d’aquesta campanya d’ajut al poble d’Ucraïna.

Els palafollencs que vulguin aportar el seu gra de sorra envers el poble Ucraïnès poden portar el material demandat a la comissaria de la Policia Local, al MiD i al Forroll (al barri Sant Lluís) en horari d’obertura d’aquests equipaments.

Encara relacionat amb tot això dir-vos que aquesta tarda a les set es farà una concentració davant les portes del consistori, on es llegirà un manifest com a mostra de rebuig a la guerra.

Aquesta concentració, així com la lectura del manifest, també es realitzarà a diferents municipis veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics