Blanes celebrarà 50 anys del concurs de focs d’artifici

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La commemoració d’aquest mig segle d’història hauria d’haver tingut lloc el passat 2020, però els protocols sanitaris de la pandèmia ho van impedir. Aquest any, però, la localitat selvatana espera desplegar l’esdeveniment entre els dies 22 i 26 de juliol. Es tracta de cinc dies de focs d’artifici on s’hi ha previst que hi participin algunes de les pirotècnies guanyadores al llarg d’aquests anys. En aquest sentit, i segons s’ha assegurat des del consistori blanenc, “s’està treballant per contractar una selecció de les millors pirotècniques que han guanyat fins ara”. Tot i que des de l’organització s’estarà pendent de com evolucionen les mesures de contenció de la covid.

De moment, però, el que sí se sap és que una de les pirotècnies presents a l’aniversari serà la guanyadora del darrer concurs, tal i com indiquen les bases del mateix. Per tant, qui té assegurada ja d’entrada la seva participació és la Pirotècnia Valenciana, que es va endur el primer premi l’any 2019.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha mostrat la seva satisfacció per la “possibilitat enguany de celebrar aquest 50è aniversari“. El 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava coincidirà amb una de les dates més assenyalades a la ciutat, la celebració del dia de la seva patrona, Santa Anna, ja que tot just un dia abans haurà començat la festa major de Blanes.

Es preveu que la festa comenci amb el tradicional pregó i una actuació. Els detalls i protagonistes es revelaran en el seu moment, tal i com s’ha assenyalat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics