URGENT

Els CAPs de Palafolls i Malgrat de Mar fan donació de material per als refugiats

Compartiu aquesta història

Dins la campanya de recollida de material per als refugiats de la guerra a Ucraïna, endegada des de Palafolls, l’Àrea Bàsica de Salut, en concret els Centres d’Atenció Primària de Palafolls i Malgrat de Mar, han fet donació aquest dimecres a la tarda de tres caixes de productes adreçats especialment a nadons.

Entre el material que han fet arribar les professionals dels centres hi podem trobar pipetes, bolquers i d’altres. Un gest que se suma al que ja han fet desenes de veïnes i veïns del municipi.

La campanya solidària envers el poble ucraïnès es va posar en marxa aquest primer dia de març. L’objectiu principal és ajudar els refugiats de la guerra i recollir material per intentar paliar les dramàtiques conseqüències que estan patint degut al conflicte.

Entre el material que s’hi pot aportar trobem conserves en llauna, fruita seca, xocolata, galetes, potets per infants, aliments envasats de llarga durada, bosses d’aigua calenta, productes d’higiene personal i motxilles. La llista de productes és llarga i en podeu tenir completimentada i detallada informació al web de l’Ajuntament de Palafolls.

Les persones que vulguin col·laborar en la campanya poden portar el material demandat a la comissaria de la Policia Local, al Música i Dansa i al Forroll en horari d’obertura d’aquests equipaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics