URGENT

Malgrat tira endavant la carpa que ha de substituir el teatre

Compartiu aquesta història

El consistori ha obert la licitació per poder instal·lar una gran carpa en un dels patis de l’escola Montserrat.

Aquesta carpa ha d’acollir els actes culturals que habitualment es farien al teatre del Centre, tancat des de fa molts mesos a l’espera d’una gran reforma integral.

La carpa serà de planta rectangular, amb tancaments de PVC en tot el perímetre i s’ha d’adaptar a la pista de formigó que ja existeix al pati de l’escola. Aquesta pista és de 24x15m, per tant la superficie útil serà d’uns 300m2, i té accés directe des del carrer comerç. 

Segons es desprèn de la licitació,  el nou element haurà de tenir una coberta a dues aigües o bé de tipus “pagoda”.  Sigui com sigui haurà de tenir una alçada mínima de 3 metres per poder acollir activitats culturals, recreatives i d’espectacles. 

En groc l’espai que ocuparà la carpa. RP

Aquest element quedarà fixat al pati i quan no hi hagi activitats previstes pel públic general serà un espai cobert destinat a l’esbarjo o a activitats dels alumnes de l’escola Montserrat.

Ràdio Palafolls ja va explicar fa uns mesos que l’Ajuntament de Malgrat havia decidit suplir la manca de teatre amb una carpa al pati de l’escola Montserrat. 

El consistori ja va encarregar el projecte de la reforma del teatre, que encara no ha començat. Mentre duren les obres, el consistori pensa traslladar l’activitat habitual del centre a la carpa del Montserrat.

El preu de licitació de la carpa és de 60.500€, tot i que l’empresa que guanyi el concurs pot oferir un preu més baix.

Un cop estigui reformat el teatre del Centre la carpa es quedarà a l’escola com equipament escolar, però igualment utilitzable per activitats obertes a la ciutadania fora de l’horari escolar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics