URGENT

Blanes frena el tancament de caixers i oficines bancàries

Compartiu aquesta història

Blanes, com en la majoria de poblacions, també s’ha viscut un a reculada del nombre d’oficines bancàries i de serveis de caixers automàtics. 

Aquesta reducció afecta especialment a la gent gran que veu més limitada la possibilitat de disposar de diners en efectiu o de fer les habituals gestions bancàries de forma presencial.

A Blanes, aquesta rebaixa d’oficines i caixers s’ha notat especialment als barris més allunyats del centre.

Per combatre aquest progressiu tancament de serveis a la ciutadania, l’Ajuntament de Blanes ha mantingut contactes el representant d’una de les principals entitats bancàries per aconseguir el compromís de mantenir un mínim de serveis per a la ciutadania. 

Així aquest dijous l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el director de Banca Institucions de CaixaBank, Ivan Tibau han anunciat un acord per recuperar un caixer automàtic que ja havia estat retirat i per garantir el manteniment d’alguns dels actuals caixers i oficines que es volien tancar. 

Paral·lelament, Blanes es compromet a sumar esforços en la recerca d’un altre local a l’Avinguda dels Pavos per poder-hi ubicar el caixer automàtic que cal canviar d’emplaçament. 

Segons expliquen fonts del consistori blanenc, aquest era el motiu pel qual s’havia tancat el caixer d’aquesta avinguda, un servei vital pels veïns d’aquesta zona i de barris propers per evitar desplaçaments al centre de la vila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics