Marxen els primers palets de material humanitari des de Palafolls

Ajuda humanitària recollida a Palafolls.RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous ja van sortir direcció a Ucraïna els primers productes solidaris recollits a Palafolls en favor del poble ucraïnès.

Al migdia els encarregats de fer arribar aquest material humanitari fins als punts de distribució a Ucraïna i als païssos que reben els refugiats i desplaçats van endur-se els primer palets amb els productes recopilats gràcies a la solidaritat.

En concret ja han sortit de Palafolls 6 palets de roba, especialment roba d’abric per a homes i mantes,  un palet amb medicaments i material higiènic i mig palet amb aliments de llarga caducitat com galetes o menjar deshidratat.

De Palafolls aquest material va viatjar fins a Santa Cristina d’Aro des d’on es va centralitzar la logística per omplir el trailer que ja viatja cap als punts de suport als ucraïnesos.

Furgonetes recollint el material. AjPLF

Tot el material que solidari que arriba a Palafolls es classifica i s’empaqueta gracies als voluntaris que treballen al teatre municipal, que aquests dies funciona de magatzem logístic de tota l’ajuda humanitària.

Ara, però, ja no es demana roba i es prioritza altres elements com medicaments, productes sanitaris i aliments de llarga caducitat.

En aquest sentit continuen habilitats els 3 punts de recollida solidària al Forroll, al MiD i a la Policia Local.

Encara està en marxa la iniciativa amb les tres farmàcies de Palafolls que ofereixen lots solidaris a preu de cost en solidaritat amb Ucraïna. Són lots amb productes sanitaris a un cost de 5 o 10€ i que un cop comprats la pròpia farmàcia aporta directament als punts de recollida. En el primer dia ja es van vendre més d’una cinquantena.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics