Palafolls aprova el seu nou Pla Local de Seguretat

Trobada de la Junta Local de Seguretat d'avui.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí, a la sala de plens de l’Ajuntament, s’ha fet una nova Junta Local de Seguretat. Es tracta d’una reunió amb els diferents agents implicats a la seguretat del nostre municipi i en la que es parla i s’analitza la situació entorn a la seguretat local.

La sessió d’avui ha servit principalment per aprovar el nou Pla Local de Seguretat, un nou full de ruta que recull la diagnosi de la situació actual i que marca el camí de les futures polítiques referents a la seguretat a Palafolls.

Ho explica Susanna Pla, regidora de governació de l’Ajuntament de Palafolls.

A la trobada d’avui hi han assistit tant representants polítics, com  també responsables  policials. Així hi ha hagut els màxims dirigents de la Policia Local així com els màxims responsables de zona de Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil, les forces de seguretat amb competències al nostre poble.

Un cop aprovat el pla avui en aquesta Junta Local de Seguretat, es traslladarà la seva aprovació en el proper ple municipal, en dues setmanes.

El Pla aprovat avui tindrà una vigència de 4 anys com passa també amb la majoria de plans locals que s’elaboren per guiar l’acció dels consistoris en diferents matèries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics