URGENT

Dilluns es farà la presentació del canvi de mobilitat al centre de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana l’Ajuntament de Palafolls ha anunciat la seva intenció d’instaurar una prova pilot que comportarà tot un seguit de canvis en diferents carrers del nostre poble amb la intenció de millorar la fluïdesa del trànsit i crear entorn al centenar de places d’estacionament al centre del poble.

A grans trets un tram del carrer Ribera de la Burgada i un altre de l’avinguda Costa Brava seran de només un sentit de circulació, un de sortida i l’altre d’entrada al poble. L’eliminació d’un sentit, permet dedicar un dels carrils a estacionament. Així és com es pretén guanyar aquestes noves places d’estacionaments.

Aquestes mesures també comportaran d’altres canvis de sentit en trams dels carrers Pompeu Fabra i Mas Pinell, però el més destacat és el de Ramon Turró que passarà a ser de doble sentit en el seu tram entre el Sindicat i el parc.

Per explicar en què consisteix la prova pilot, els motius, com s’avaluarà i com es farà el desenvolupament d’aquestes mesures, l’Ajuntament ha preparat una sessió informativa per demà dilluns a les 7 de la tarda.

Per fer-ho accessible es farà a través del canal de Youtube, cosa que permetrà interactuar amb aquells que estiguin veient la presentació a través dels comentaris de la transmissió.

La previsió de l’Ajuntament és anar implementant els canvis a mesura que es vagin repintant i senyalitzant les noves places d’aparcament i els canvis de sentit. A principis d’abril ja haurien  d’estar tots els canvis en marxa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics