El cadet femení goleja al Tordera

L’equip visitava el camp del Tordera en un dels derbis de la categoria que les palafollenques es van endur solventment. 1 a 6 amb un hat trick de Júlia. Victòria importantíssima per l’equip que es manté en la sisena posició de la taula a l’espera de rebre al Palastadium al Vilobí que són ara 10es.

El cadet masculí també ha guanyat aquest cap de setmana a casa contra el Lloret per 4 a 2. Dos gols d’Iker més les dianes d’Adrià i Eloi, que fan que l’equip pugi a la taula fins la 9a plaça. Aquest proper cap de setmana els esperarà el Breda, 5è a la taula amb 10 punts més que els palafollencs.

Els equips de categories superiors han patit mals resultats aquesta última jornada.

L’Amateur va caure al Palastadium davant del Cassà per 0 a 1, en un partir gris com el dia. Aquest proper cap de setmana l’equip descansa i ho farà a la part mitja de la taula com a 9è classficat.

El juvenil no va poder rosegar un dels ossos més durs de la categoria. El Malgrat es va acabar enduent el derbi, no sense patir. Durant la primera part l’equip palafollenc va plantar cara i es va avançar fins a dos cops al marcador. Yago va fer el primer gol del partit al minut 16, i després de la igualada del Malgrat Iker va marcar l’1 a 2. A partir d’aquí, però el Malgrat va imposar-se clarament amb 4 gols. Al final 5 a 2, que condemnen al Palafolls com a cuer a la taula a l’espera de rebre el Sils la propera jornada.

En futbol Sala, l’amateur no ha jugat aquest cap de setmana ja que el seu rival, el Santa Susanna, va comunicar que es retirava de la competició.

Així que la setmana vinent jugaran al Palauet contra el Vilafant.

El sènior femení també ha descansat aquesta jornada i a la propera tenen derbi contra el Tordera.

El Cadet de 1a divisió ha perdut contra el Sant Julià de Ramis per  3 a 6. Els gironins amb la victòria, conquisten el liderat que fins ara tenien els palafollencs, tot i que aquests tenen un partit menys. La propera jornada jugaran contra el Vall-Llobrega.

Avui a les 8 i a les 10 del vespre podeu repassar tots els marcadors al Minut a Minut de Ràdio Palafolls