Alba Benito nou record de Catalunya en Salt de Perxa

Alba Benito amb la marca del seu nou record. CA Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nou cap de setmana de competicions a la pista coberta de Sabadell amb la participació de diferents atletes del club Atletisme de Palafolls. Dissabte l’esportista local Alba Benito va guanyar la medalla d’or gràcies al seu salt de 3 metres 1 centímetre en salt de perxa. Amb aquesta marca, Benito aconsegueix el Record dels Campionats de Catalunya Sub14 després de saltar 1 centímetre més del que marcava el record anterior de la gironina Anna Massa.

La prova de salt de perxa va tenir un clar color palafollenc, ja que la medalla de plata va ser per la també palafollenca Mar Paéz, atleta de primer any a la categoria sub14, i que, per tant ha quedat sots-campiona amb un salt de 2m i 45 centímetres.

Fa només un mes, en uns altres campionats Alba Benito ja es va proclamar campiona amb un registre de 2 metres i 90 cms, 11 centímetres menys que aquest cap de setmana, mentre que Páez va quedar tercera amb 2 metres i 40 cms, 5 menys que dissabte.

En aquests campionats de Pista Coberta en Pau Perales s’ha proclamat sots-campió de Catalunya en els 2000m llisos, amb una marca de 6.23, a 10 segons del primer classificat.

La quarta integrant de la delegació del club palafollenc ha estat la Noa Freixas, que s’ha quedat a les portes del passi a la final dels 60 metres tanques, quedant 10a classificada de les 16 millors de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics