URGENT

La coach Cristina Gutiérrez i la youtuber Juliana Canet a la segona edició del Forma’t

Compartiu aquesta història

Ja s’ha donat a conèixer el programa de la segona edició del Forma’t, les jornades d’orientació educativa de Palafolls, que se celebrarà del 4 al 8 d’abril.

S’ha previst 14 tallers i xerrades encaminades, essencialment,  a ajudar als joves que acaben la seva etapa d’ensenyament obligatori a saber què fer un cop acabin l’ESO.

En aquest sentit el Forma’t vol reforçar l’orientació que ja es dona des de l’Institut de Palafolls, però no només als joves estudiants que han de definir el seu futur, sinó que també vol ajudar a les famílies i fins i tot als docents. 

En parlen Anna Rovira i Mari Parra, tècniques d’Ensenyament i Ocupació de Palafolls.

El Forma’t començarà amb l’acte inaugural a càrrec de la coach i especialista en educació emocional i lideratge Cristina Gutierrez.  Un acte inaugural que enllaaça molt bé amb la primera xerrada prevista al certàmen que sota el títol de “En què destaco?” vol ajudar a identificar les principals competències personals per l’estudi i el treball.

A partir d’aquí fins a 14 activitats com les xerrades “Per què m’haig de seguir formant?”, “Cicles formatius de grau mitjà, quins puc fer? o una sobre la Formació professional dual.

En el programa, que podeu consultar al nostre web, hi ha activitats presencials i d’altres que s’oferiran per streaming via el canal de youtube de l’Ajuntament de Palafolls. Aquest format híbrid permet una màxima difusió del certamen i, a més, els espectadors que segueixin la sessió en línia podran preguntar als ponents, ja que el principal objectiu del Forma’t és resoldre dubtes.

El divendres dia 8 d’abril, la youtuber catalana Juliana Canet s’encarregarà de l’acte de clausura del Forma’t en un acte al teatre de Palafolls.

Programa del Forma’t

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics