Una empresa es presenta al concurs de la piscina

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És la mateixa empresa de Pineda que ja es va presentar en l’última licitació, però que va quedar fora per la manca d’un formalisme en la seva proposta.

El tercer concurs per buscar l’empresa que ha de reformar la piscina municipal es va tancar divendres i, com ja va passar en els dos concursos anteriors, només s’hi ha presentat una empresa.

Ahir dilluns es van obrir els tres sobres de la proposta i, tot i que tot està correcte, encara falta la valoració tècnica de la proposta i l’aportació de la documentació requerida i de l’aval de l’obra. Un cop es tingui tot plegat es podrà adjudicar l’obra.

Fa uns dies, en una entrevista a Ràdio Palafolls, l’alcalde de Palafolls assegurava que per complir el calendari i poder tenir la piscina oberta a finals de juny, les obres haurien de començar, com a molt tard, a principis d’abril, és a dir, en menys d’una setmana.

En l’últim ple municipal, el regidor de serveis, Jordi Villaret, explicava que aquesta licitadora de Pineda va de bracet amb una altra empresa especialitzada en piscines de gran format. Villaret explicava, a preguntes del PSC, que aquesta empresa ha fet piscines com les de la Creu Groga de Calella o ha reparat la de Can Xaubet de Pineda.

La proposta presentada no ofereix cap rebaixa del cost de l’obra, entorn els 400.000€, ni tampoc cap de les millores previstes a la licitació, pel que es cenyeix al projecte proposat en el plec tècnic.

Es preveu que, aquesta setmana, l’empresa que ha presentat la seva proposta al concurs presenti tota la documentació necessària i puguin adjudicar-se les obres de reforma integral de la piscina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics