Comença l’enjardinament de les rotondes de Palafolls

La rotonda de Sant Lluís en obres. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja va avançar Ràdio Palafolls fa unes setmanes, la Fundació del Molí ja està refent les diferents rotondes que hi ha a Palafolls. És una de les millores proposades per l’empresa al concurs de jardineria que va guanyar fa uns mesos.

En total es refaran 9 rotondes d’arreu del nostre municipi. La primera,  ja realitzada, és la que hi ha dins el polígon de Can Baltasar i just després s’ha començat a actuar en d’altres de principals com la que hi ha a la sortida del poble cap a Blanes o la d’entrada a Sant Lluís, davant del parc aquàtic.

En les rotondes secundàries s’aposta per un enjardinament sobri i senzill, mentre que en les principals es vol aprofitar per fer decoracions al·legòriques aprofitant cada un dels àmbits de les giroles.

Per exemple, la rotonda de sortida cap a Blanes vol ser un  homenatge a la pagesia del nostre municipi, ja que es troba molt a prop d’un dels espais agrícoles de Palafolls. La de Sant Lluís, d’on tot just ara s’han retirat les pedres decoratives que hi havia, es farà un homenatge als primer habitants del barri.

En total es preveu enjardinar i refer 9 rotondes, algunes d’elles a la mateixa carretera N-II, però també les que hi ha als polígons d’en Puigverd o al de Mas Reixach.

Aquestes accions no suposen cap cost extra per les arques municipals, ja que és una de les millores incorporades per la Fundació del Molí, que s’encarrega dels arranjaments i del manteniment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics