URGENT

El PSC considera una ocurrència el canvi de mobilitat del centre

Compartiu aquesta història

Des d’aquesta setmana el govern municipal ha posat en marxa una prova pilot per intentar millorar la fluïdesa del trànsit i crear nous estacionaments al centre de Palafolls.

Un canvi que el PSC considera una “ocurrència improvisada” sense cap lògica  i que dona preferència al cotxe per sobre dels vianants i dels espais verds. En aquest sentit consideren que la mesura treu la sensació d’amplitud i de tranquil·litat, que segons el partit, és part de l’encant del nostre municipi.

Joan Vila és regidor del PSC.

A més, el PSC denuncia que en aquests primers dies s’han produït accidents de trànsit per culpa d’aquests canvis de sentit en alguns carrers del centre.

Sobre l’aparcament , Vila creu que els vehicles que ara aparquen en aquestes noves bosses d’estacionament abans estaven en d’altres espais com Les Rentadores, pel que afirma que la mesura ha tret els vehicles de zones estables d’aparcament per portar-los al centre de la població.

Els socialistes critiquen la manca de transparència i denuncia que el govern d’ERC ha pres la decisió sense consultar ni a la ciutadania ni als grups de l’oposició.

Per tot plegat els socialistes acusen a ERC de posar en risc el model de Palafolls i d’actuar amb descontrol en la gestió del municipi

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics