URGENT

Adjudicades les obres de la piscina

Compartiu aquesta història

La Junta de Govern local d’ahir dimarts va adjudicar finalment les obres sobre la botzina.

L’alcalde de Palafolls assegurava fa uns dies que per tenir la piscina finalitzada abans de l’inici de la temporada de bany, les obres havien de començar a principis d’abril. 

Amb l’adjudicació feta ahir, només falta signar el contracte i així començar els treballs que, segons marca la licitació, haurien d’estar acabades a mitjans de juny.

Finalment l’empresa Construmat Pinalba, amb seu a Pineda de Mar s’ha adjudicat els treballs per 395.000€. De tota manera, com avançava el regidor d’urbanisme i serveis, Jordi Villaret, els treballs concrets d’instal·lació de les noves piscines; la gran i la petita, les farà una altra empresa especialitzada en aquest tipus de construccions i que ja n’ha fet de similars com les de Can Xaubet, a Pineda, o la de la Creu Groga a Calella.

Les obres de reforma integral de la piscina preveuen refer la piscina gran, amb menys fondària per  fer activitats esportives com aquagym  i es prepararà la instal·lació per tal que, en un futur, es pugui atemperar l’aigua per tal d’ampliar la seva temporada d’ús més enllà dels dos mesos d’estiu.

El vas petit també es refarà. Serà més gran que l’actual, mateixa amplada que la piscina gran, i amb un accés gradual que ofereixi diferents profunditats pels més petits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics