URGENT

Torna l’Espai Cuidador per donar suport a cuidadors no professional

Compartiu aquesta història

Aquest dijous s’ha presentat una nova edició de l’Espai Cuidador, un servei que posa de nou en marxa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva adreçat especialment als cuidadors no  professionals que s’encarreguen de tenir cura d’altres persones depenents, sovint familiars.

Aquest Espai Cuidador és un cicle de xerrades i tallers on professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ofereixen eines, recomanacions i resolen dubtes als cuidadors i familiars.

Sovint aquests cuidadors s’enfronten a dubtes, a problemes físics i també emocionals. Aquest espai vol, precisament, compartir experiències i donar eines útils per tenir cura de la persona cuidada com de si mateix.

Per a Rosa Mejía, treballadora social de l’Àrea Bàsica de Salut Malgrat- Palafolls, és un espai d’empoderament i d’aprendre coses útils per a cuidar dels altres, però també d’un mateix.

Enguany le sessions de l’Espai Cuidador s’inicien més tard del que és habitual per culpa de la pandèmia. Tot i així hi ha 7 sessions previstes per treballar diferents aspectes relacionats amb els cuidadors no professionals. Són sessions dirigides per professionals de la corporació o per convidats especialitzats en la matèria a tractar.

La presentació i els tallers a la nostra àrea es fan al Centre Cívic del Castell de Malgrat.

A partir d’aquí es faran sessions mensuals amb temes tant diversos com les emocions, la fisioteràpia i qüestions posturals, la pèrdua de la memòria o una sessió per resoldre dubtes amb el servei d’atenció domiciliària de la Corporació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics