Torna l’Espai Cuidador per donar suport a cuidadors no professional

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous s’ha presentat una nova edició de l’Espai Cuidador, un servei que posa de nou en marxa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva adreçat especialment als cuidadors no  professionals que s’encarreguen de tenir cura d’altres persones depenents, sovint familiars.

Aquest Espai Cuidador és un cicle de xerrades i tallers on professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ofereixen eines, recomanacions i resolen dubtes als cuidadors i familiars.

Sovint aquests cuidadors s’enfronten a dubtes, a problemes físics i també emocionals. Aquest espai vol, precisament, compartir experiències i donar eines útils per tenir cura de la persona cuidada com de si mateix.

Per a Rosa Mejía, treballadora social de l’Àrea Bàsica de Salut Malgrat- Palafolls, és un espai d’empoderament i d’aprendre coses útils per a cuidar dels altres, però també d’un mateix.

Enguany le sessions de l’Espai Cuidador s’inicien més tard del que és habitual per culpa de la pandèmia. Tot i així hi ha 7 sessions previstes per treballar diferents aspectes relacionats amb els cuidadors no professionals. Són sessions dirigides per professionals de la corporació o per convidats especialitzats en la matèria a tractar.

La presentació i els tallers a la nostra àrea es fan al Centre Cívic del Castell de Malgrat.

A partir d’aquí es faran sessions mensuals amb temes tant diversos com les emocions, la fisioteràpia i qüestions posturals, la pèrdua de la memòria o una sessió per resoldre dubtes amb el servei d’atenció domiciliària de la Corporació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics