Jornada d’activitats solidàries amb Ucraïna a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte el parc de Francesc Macià acull la jornada solidària Malgrat amb Ucraïna, en la que la Plataforma Malgrat Acull ha coordinat un seguit festival d’activitats familiars destinades a recollir fons econòmics pel suport al poble ucraïnès desplaçat per culpa de la guerra.

La jornada d’activitats començarà a les 5 amb l’spectacle de circ ‘Extraviat’ amb el Circ Petit. Un cop acabi l’espectacle hi haurà una xocolatada per a la mainada, gràcies al suport de les diferents associacions de mares i pares dels centres educatius de Malgrat.

A les 7 de la tarda, la ucraïnesa  Daria Nekhay oferirà un recital de música lírica al mateix parc i, a partir de dos quarts de vuit del vespre es farà una acció simbòlica de suport al poble ucraïnès amb l’encesa de llantions.

L’entrada al festival costa 5€ que es destinaran directament al Fons Català a la Cooperació i al desenvolupament per fer accions de suport al poble ucraïnès.

Les entrades es poden comprar, també en format donació, sense necessitat d’assistir a l’acte, a través de la plataforma entràpolis. com.

Trobareu l’enllaç al web de RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics