URGENT

L’amateur de futbol empata a 1 contra l’Olimpic Malgrat

Compartiu aquesta història

L’equip entrenat per Eric Suaña va aconseguir esgarrapar 1 punt del derbi contra el Malgrat. El punt manté els palafollencs a la 9a plaça de la lliga a l’espera de visitar aquest proper cap de setmana el camp del Llagostera, que ara és 10è.

L’altre derbi de la jornada era el que jugava el Juvenil al camp del Tordera i no va acabar bé pels palafollencs que van sortir golejats: 6 a 3. Recta final del present campionat per aquest equip que continua cuer. La propera jornada jugaran contra el Lloret.

 En futbol Sala destaquem la derrota de l’amateur contra el Vilafant, 5 a 8. Dissabte se les hauran de veure contra el Lloret Esportiu.

El sènior femení tenia un partit contra el Sant Quirze del Vallès, però l’equip visitant no es va presentar a la pista palafollenca, pel que es tanca l’acte com si les palafollenques haguessin guanyat 6 a 0. El proper partir contra el Malgrat.

Per la seva banda el juvenil va guanyar, 1 a 4 al Tordera.

En bàsquet el sènior no ha pogut amb l’os més difícil de rosegar de la categoria, el Sant Joanenc per 76 a 31. Una clara derrota que ja es va començar a fortificar en el primer quart de partit en el que els palafollencs no van anotar ni una cistella.

 La propera jornada no serà fins el 241 d’abril contra les Escolàpies Figueres.

El sènior B també ha perdut aquest cap de setmana.: 59 a 42 contra el Celrà. Només queden 4 jornades de lliga pel final i la propera serà contra el Palamós.

Tampoc ha tingut sort el Sots 21 que ha perdut a la pista del Virolai 62 a 58.

A les 20h podeu escoltar el resum de la jornada al Minut a Minut de Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics