Un incendi calcina la fusteria de l’Ajuntament i una nau de les botigues Fora de Sèrie

Aquest dissabte a la matinada un incendi va destruir completament el taller de fusteria que l’Ajuntament de Palafolls té a tocar del Molí d’en Puigvert i ha calcinat també la nau en la que la Fundació del Molí d’en Puigvert elabora les conegudes caixes de Cosir i Estrenar, un dels productes estrelles de les botigues Fora de Sèrie de Palafolls. 

El vigilant nocturn d’una empresa propera és que va donar l’alarma prop de les 2 de la matinada en veure flames sortint d’aquesta nau propera al Molí d’en Puigvert.

El foc va calcinar dues terceres parts de la nau, la fusteria i la zona de manipulació de roba. Ho explicava Susanna Pla, regidora de Governació de Palafolls.

Els bombers van destinar fins a una 15a de dotacions vingudes de diferents parcs.Tot i que les flames es van sufocar en unes hores, els treballs per remullar la nau van allargar fins les 5 de la tarda. Els bombers van haver de treure i remullar tota la roba que hi havia a la nau afectada, ja que eren un punt calent.

La fusteria de l’Ajuntament ha quedat inutilitzable i, pel que fa a la Fundació del Molí, s’ha hagut de lamentar la pèrdua de gran quantitat de roba ja triada i separada per a les caixes de Cosir i Estrenar, just ara que es preparaven diferents fires. Bernardo Muñoz és cap de comunicació de la Fundació del Molí.

Ara cal que els tècnics inspeccionin l’estat de l’edifici per saber si les flames han afectat l’estructura de la nau industrial, bàsicament de xapa i formigó, ja que hi ha algunes bigues que presenten algunes alteracions. Per això, la Policia ha precintat la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics