URGENT

Alicia Álvarez substituirà a Bermán com l’alcaldable de Nosotros

Compartiu aquesta història

Poc a poc es van coneixent els actors dels propers comicis electorals. L’última a sumar-se al taulell electoral per les municipals de l’any que ve és Alícia Àlvarez, que encapçalarà la llista de la formació Nosotros, el partit creat per l’exregidor Óscar Bermán fa 5 anys. De fet en les últimes eleccions municipals va ser el mateix Bermán qui va encapçalar la llista de Nosotros, aconseguint ser la 5a força amb prop d’un 5% dels vots.

Nosotros es presentarà l’any vinent per segona vegada i sense Bermán al capdavant. Aquest cap de setmana el partit va decidir confiar amb Alicia Álvarez com a cap de llista de Nosotros a Palafolls.

De tota manera, Alvarez no és nova a la política local i ja es va presentar als comicis locals sota les sigles de CiU als anys 2007 i 2011.

Tot i presentar-se sota les sigles de Nosotros, Alvarez explica que el seu projecte està pensat en clau palafollenca i vol diferenciar-se  de la ideologia del partit a nivell nacional. De tota manera, assegura que nosotros no és un partit ni de dretes ni d’esquerres, sinó que està obert a totes les ideologies.

Nosotros ja està en ple procés per confeccionar el programa i la llista electoral en la que segons Álvarez hi serà Bermán, com un actiu important per la seva trajectòria al consistori palafollenc. 

La cap de llista afirma que tenen molta il·lusió per canviar coses a Palafolls. Anuncia que una de les propostes que volen portar al programa és la no apujada d’impostos locals atenent que el nostre poble és dels més pobres de la comarca.

Nosotros va néixer a finals del 2017, quan Bermán va haver de marxar del PP arran de diferents declaracions polèmiques a diferents mitjans. A les eleccions municipals del 2019 el partit es va presentar a Palafolls, Santa Susanna o Barcelona entre d’altres, però no va aconseguir cap representant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics