Avui els bombers de Malgrat acompanyen a donar sang

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte hi ha jornada de donació de sang al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar. Es tracta de la tradicional jornada en la que s’organitza una gran festa al voltant de a donació. Una festa amenitzada amb la presència dels bombers voluntaris de Malgrat que animen a petits i grans a donar sang. 

És la 8a vegada que es munta aquesta donació amb l’ajuda dels bombers. Xavier Estopà cap de bombers de Malgrat recorda que és molt important donar sang just ara que amb la setmana santa baixen les donacions i espera que la seva presència amb els camions de bombers ajudin a incrementar el nombre de donants.

Per fer-ho, a banda de la possibilitat de conèixer als bombers, també hi ha d’altres activitats paral·leles com ara una xocolatada al matí, musica de DJ, un castell inflable i també s’ha convidat a l’ADF de l’Alt Maresme i la Policia Local de Malgrat amb els seus vehicles.

També es preveu una actuació dels diables Ratpenats infernals de Malgrat.

La presència dels bombers voluntaris també ha de servir per conèixer la seva tasca, sovint desconeguda. 

Les 100 places previstes per donar sang ja estan plenes, ja que s’havia de reservar hora per poder donar sang avui a Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics