Blanes i Santa Susanna recuperen fotografies del seu passat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta passada setmana s’ha presentat el llibre “Blanes Desaparegut” en el que es recullen unes 200 fotografies que  mostren la societat i el paisatge blanenc des de finals del segle XIX fins a mitjans dels anys 60 amb documents imatges poc conegudes, algunes d’inèdites.  Un recull elaborat per Toni Reyes i Aitor Roger, director i tècnic de Difusió Cultural de l’Arxiu Municipal de Blanes.

Aquest llibre és de la col·lecció de Catalunya Desapareguda de la editorial Efadós i que es va fent a diferents pobles recopilant un treball bàsicament fotogràfic per mostrar uns municipis ja desapareguts.

En la mateixa col·lecció fa només uns dies es presentava Santa Susanna Desapareguda, que seguint el mateix model de llibre, recull 170 fotografies d’aquesta localitat veïna. En el cas susannenc, ha estat l’entitat local SSOM l’encarregada d’elaborar el treball de recopilació i contextualització de les fotografies.

Els dos llibres es poden adquirir a les llibreries i a través del web de l’editorial Efadós, on també es pot adquirir, en aquesta mateixa col·lecció, el llibre de Malgrat Desaparegut editat fa uns anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics