URGENT

Tot a punt per la processó de Dijous Sant pels carrers de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Demà a les 8 del vespre està previst que la Verge dels Dolors surti en processó des de l’antiga fàbrica El Forroll i passant pels principals carrers de Sant Lluís.

Serà la primera vegada que la processó no compta oficialment amb la presència de la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona desfilant al costat del seu Crist de la Bona Mort.

Enguany i per primera vegada, l’Ajuntament i la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls ha arribat a un acord en el que el consistori s’encarregarà de gran part de la despesa de l’activitat, com ara la banda de música, les espelmes, l’encens i la seguretat de l’acte.

Ja fa mesos que el consistori va anunciar que treballava per tal d’aconseguir que enguany no desfilessin els exlegionaris al nostre municipi, l’únic en el que encara desfilen els exmilitars a Catalunya, després que ho hagin deixat de fer a Badia del Valles, Mataró i l’Hospitalet.

Els antics legionaris han participat en les 5 processons que s’han fet a Palafolls fins ara.

La processó manté el recorregut i el sentit habitual, sovint el contrari del de circulació. Això obliga a tallar la circulació a gran part de Sant Lluís durant bona part del vespre, ja que l’activitat es podria allargar entorn a 3 hores.

També estarà prohibit estacionar ja des de la tarda en el traçat de la processó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics